Επιστρέφοντας στην λάμψη…

Δεν τον ξεχνούμε βρε παιδιά τον φίλο μας τον “Σακαφλιά”…

Η κύρια ασχολία των κατοίκων της “πόλης” είναι η πολιτική, ο αθλητισμός, η μουσική, το θέατρο και άλλα καλλιτεχνικά.

Εδώ τείνουμε να παρατηρήσουμε πως η πολιτική θα’ πρεπε να ενοποιηθεί με το θέατρο, μιας και ελάχιστες διαφορές παρουσιάζουν.

Κυρίαρχη τάση στη μόδα είναι οι βλαχοτρέντυ. Τους ξέρετε, τους έχετε δει, ζουν ανάμεσα μας. Κυκλοφορούν σε πολλές εκδόσεις, βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο με την πραγματικότητα και μπορώ να πω ότι κερδίζουν έδαφος καθημερινά!

Η Λάμψη είναι μια μακροχρόνια σειρά επιστημονικής φαντασίας του Νίκου Φώσκολου, του δημιουργού της εξίσου μεγάλης επιτυχίας “Καλημέρα ζωή”. Το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε την εποχή του Βουλγαροκτόνου και το τελευταίο θά παιχτεί τον Μάρτιο του 2045.

Αποτελείται από εκατομμύρια επεισόδια γεμάτα αγωνία, θλίψη, πόνο, χαρά, μίσος, αγάπη κι ούτε ένα ευχαριστώ.

Προωθείται με σκοπό να παίζεται σε χιλιάδες ευρωπαικούς γαλαξίες, με την προοπτική να σημειώσει τεράστια τηλεθέαση.

Τα επεισόδια θα συνεχίζονται με την προοπτική χρόνια μετά, με άσπρες τούφες πλέον και καμία ρυτίδα, ο Υanis να γυρνάει “μουγγαφόν” στην Ελλάδα, όπου τον παρασημοφορούν.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έρχεται και ο μηχανοδηγός του τραίνου, καλπάζοντας σε ένα άλογο… κλάμα, κλάμα, χειροκρότημα, the end.

Πολύ σύντομα η απελπισία θα έχει όνομα, οικείο και ιστορικό! Εντός 24 ωρών θα ανακοινωθεί το “plan μπέε” για την ρευστότητα.

Να πληρωθεί και όλη η πελατεία.