Έξω οι βάσεις του θανάτου!

Τι τιτάνιο αγώνα που δίνουν οι υπερ-πατριώτες, για να υπερασπίσουν τα μικρο-συμφεροντάκια τους.

Τι θα κάνουν άραγε στην συγκέντρωση της Παρασκευης στο Σύνταγμα;

Θα πουν “όχι” σε τι;

Στο νέο Μνημόνιο, στα μέτρα που έρχονται, στους παραμυθατζήδες της κυβέρνησης ή στον ίδιο τον κ.Τσίπρα, που ξεπέρασε και τον Ανδρέα Παπανδρέου με το περιβόητο “έξω οι βάσεις του θανάτου“;

Στα τέσσερα, που λέει και κάποια ψυχή, φίλοι Συριζαίοι και νταηλίδες “ψεκασμένοι”, ψηφίστε τώρα την… μνημονιάρα σας .

Σημασία όμως έχει τα μέτρα να έχουν “αριστερό πρόσημο“, τότε είναι ευπρόσδεκτα γιατί υπηρετούν τη γενικότερη πορεία της ανθρωπότητας προς τον “αταξικό παράδεισο”.

Αν και αμφιβάλλω ότι θα μείνουμε στην ευρωζώνη με αυτό το κυβερνητικό τσίρκο…

Ο γεμάτος πατριωτικό ενθουσιασμό “επαναστατημένος”,  περιμένει διαγραφή χρεών στις τράπεζες, καταστροφή του μισητού “άλλου” που τόσα χρόνια ευημερούσε κι αυτός, ανταλλάγματα για την αφοσίωση στο κόμμα.

Δεν εξεγειρόταν με τις αμέτρητες πατάτες της μεταπολίτευσης τόσα χρόνια, αλλά τώρα που στέρεψαν τα φράγκα διεκδικεί την “αξιοπρέπεια”.

Οι Φαν του περήφανου “όχι” έχουν αποφασίσει ότι φταίει πάντα ο άλλος, το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι απεχθάνονται την προσωπική ευθύνη. Κάνουν χωρίς τύψεις κάτι κι όταν αυτό το κάτι έχει δυσάρεστες συνέπειες, λένε ότι ήταν αναπόφευκτο ή κατηγορούν άλλους.

Εξάλλου οι Συριζανέλ “έχουν μόνο την κυβέρνηση, όχι την εξουσία”. Την εξουσία θα την έχουν, όταν αλλάξει το καθεστώς και σταματήσουν διάφορες αντιλαϊκές πρακτικές, όπως η λειτουργία πολλών καναλιών (μπορούμε βέβαια να έχουμε πολλές ΕΡΤ).

Αναρωτιέμαι μάλιστα αφού το Ναι ήταν ανθελληνικό και γερμανοτσολιάδικο, γιατί έγινε το δημοψήφισμα; Ίσως για να ξετρυπώσουν τα μέλη της τρόικας εσωτερικού, οι πονηρούληδες…

Έρχονται μεγάλες στιγμές. Και μόνο το γεγονός ότι η εθνοκάπηλοι αναφέρονται στους αρχαίους Έλληνες και καλούν σε πατριωτική αντίσταση, δείχνει ότι οι τρελοί έχουν ξεφύγει πια από το άσυλο και έχουν ξεχυθεί στους δρόμους.

Έχουν “καθαρή σκέψη”, τετράγωνη λογική και πάνω από όλα δεν κάνουν συμμαχίες που δεν πρέπει.

Να δω αν θα ανεβάσει τίποτε βιντεάκια ο Ηλίας, τότε τι θα λένε.

Όσο για την συμφωνία, ακόμα δεν τους μάθατε;; Αν δεν δείτε υπογραφές, μην τον τρώτε τον “Παππά”.