Θύμα βιασμού είχε πέσει η Νικολέττα που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό φίλο της

Ένας ατέρμονος εφιάλτης ήταν η σύντομη ζωή της 17χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε με βασανιστικό θάνατο στο Περιστέρι και με τον βασικό ύποπτο, τον σύντροφό της, να παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος, η δολοφονημένη κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού στα 11 χρόνια της.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν» ανέφερε μιλώντας στον ANT1.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» είχε συμπληρώσει.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος – μετά την καταδίκη τους – πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλετα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλιτώσουν… τον κοινωνικό στιγματισμό. Δηλαδή το παιδί, όχι μόνο βιάστηκε, αλλά εξαναγκάστηκε να φύγει και από το σπίτι του.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, καθώς και τα δυο του χέρια, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού.

Στα νύχια της κοπέλας, η οποία – σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – πάλεψε για τη ζωή της, πριν οδηγηθεί στον ασφυκτικό της θάνατο, οι αρχές εντόπισαν το DNA του δολοφόνου.

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που φίλοι του φέρεται να ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχει εξαφανιστεί από την εργασία του και το σπίτι που διέμενε, από το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες – λίγο μετά το έγκλημα πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Συμφωνα με το Star, ο σύντροφος της κοπέλας εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να αναφέρει: «Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι’ αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Απειλητικά μηνύματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος, αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα.

Αυτό μαρτυρούν και τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη και την θεωρούσε «κτήμα» του.

“Θέλω θανατική ποινή”

Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου της κόρης του ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα, η μικρότερη αδέλφη της, που την βρήκε νεκρή, είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί.

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά για αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», είπε στο star.gr.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο Πακιστανός σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία.

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

«Μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη»

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας της 17χρονης εξηγεί πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η κόρη του ζούσε έναν «εφιάλτη» δίπλα στον συντροφό της, αλλά τονίζει πως είχε από την αρχή ενστάσεις για τη συγκεκριμένη σχέση.

«Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει. Και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά», λέει ο κ. Καρολίδης.

Παράλληλα, σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, κάθε φορά που επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί του την άκουγε χαρούμενη.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί».

Ο ίδιος περιμένει τη σύλληψη του δολοφόνου της 17χρονης κόρης του, ώστε να νιώσει μια δικαίωση. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ενημερωθεί από την αστυνομία σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου δράστη.