Μαϊάμι – Αβάνα μέσω… Πειραιά!

Στην ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ ΗΠΑ και Κούβας, μέσω της κατά 100% αμερικανικής θυγατρικής της SuperfastFerries (USA) θα δραστηριοποιηθεί η AtticaGroup, μέλος της MarfinInvestmentGroup (MIG).

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ATTICA Σπύρος Πασχάλης, η πρόταση  για την εξυπηρέτηση της γραμμής συνίσταται σε καθημερινά απευθείας δρομολόγια μεταξύ Μαϊάμι και  Αβάνας, απόστασης 230 μιλίων, σε λιγότερο από 10 ώρες.

Καθένα από τα δύο πλοία που έχουν προκριθεί για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, μεταφέρει 1.700 επιβάτες , διαθέτει  700 κλίνες και 2.000 γραμμικά μέτρα γκαράζ, μεταφορικής ικανότητας περίπου 570 Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Τα πλοία διαθέτουν εστιατόρια, καταστήματα, πισίνα, μπαρ, χώρο απασχόλησης παιδιών (playroom) και άλλες οικογενειακές δραστηριότητες.

“Αποτελεί τιμή για τον Όμιλό μας η πίστη που η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδεικνύει στις υπηρεσίες μας επιλέγοντάς μας ως αξιόπιστο μεταφορέα για τη μεταφορά επιβατών και φορτίων σε έναν συναρπαστικό νέο προορισμό. Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας, ο Όμιλος ATTICA υπερήφανα αποδεικνύει ότι η Ελληνική επιχειρηματικότητα δεν γνωρίζει σύνορα και διαρκώς αναζητά νέες αγορές και νέες περιοχές δραστηριοποίησης”

Συμπλήρωσε ο Σπ. Πασχάλης.