Νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράστης – “Σκότωσα την μητέρα σου” είπε στο τηλέφωνο στον γιο του!

Μια ακόμη γυναικοκτονία, αυτή την φορά στο Κουκάκι με θύμα μια 46χρονη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε ο 53χρονος σύζυγος της. Ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αφού τηλεφώνησε στον γιο του για να του πει “σκότωσα την μητέρα σου”!

Όλα έγιναν ξημερώματα Παρασκευής έπειτα από ένα καυγά που είχε το ζευγάρι. Η 46χρονη δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές με κουζινομάχαιρο από τον σύζυγο της ο οποίος στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας με το αυτοκίνητο του στην θάλασσα ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ. Ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος κατά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 53χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του, που είχε βγει με φίλους του για διασκέδαση, και φέρεται να του είπε: «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος όταν έφτασε στο σπίτι του βρήκε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος τυλιγμένη με ένα πανί και μαχαιρωμένη σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής οι διενέξεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνές ενώ μάλιστα ήταν σε διάσταση αρκετό καιρό τώρα. Ο 56χρονος δε είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή. Εκείνος, φέρεται να επιζητούσε την επανασύνδεση με τη γυναίκα ωστόσο παρά τις όποιες προσεγγίσεις δεν είχαν καταφέρει να βρουν κοινό σημείο με τις συζητήσεις τους να καταλήγουν σε τσακωμούς. Οπως όλα δείχνουν μία τέτοια συνάντηση και το βράδυ της Πέμπτης, κατέληξε σε τραγωδία με τον 53χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τη γυναίκα στον λαιμό και τον θώρακα.

Η είσοδος της πολυκατοικίας που έμενε η άτυχη 46χρονη
Η πολυκατοικία που έμενε η 46χρονη στην οδό Ματρόζου στον 4ο όροφο