Τρολάρουν τον Πούτιν οι G7: “Να βγάλουμε και εμείς τα ρούχα μας πάνω σε άλογο;” (βίντεο)

Να… τρολάρουν την προ δεκατριών ετών εμφάνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν επιχείρησαν οι ηγέτες των χωρών που μετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του G7. Όπως αναφέρει το AFP, αστειεύτηκαν για το αν θα έπρεπε να σηκώσουν τα μανίκια τους ή να εμφανιστούν με λιγότερα ρούχα.

“Φορώντας τα σακάκια; Χωρίς τα σακάκια; Βγάζουμε τα παλτό μας;” ρώτησε ο Μπόρις Τζόνσον καθώς καθόταν στο τραπέζι για το γεύμα των ηγετών στο κάστρο Elmau της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενεί τη σύνοδο κορυφής της G7.

“Να πάρουμε πόζα πάνω σε άλογο χωρίς σέλα, δείχνοντας το στήθος μας”, είπε ο Τριντό, αναφερόμενος στην περίφημη φωτογράφιση του Πούτιν το 2009 να ιππεύει χωρίς πουκάμισο πάνω σε ένα άλογο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συνομιλητές του ανέφερε “να βγάλουμε τα ρούχα μας; Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν”.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Καναδός πρωθυπουργός σημειώνοντας “ιππασία ημίγυμνη”, αναφερόμενες σε αρκετές στημένες φωτογραφίες που Ρώσου προέδρου που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.

Με τον Τριντό συμφώνησε ο Μπόρις Τζόνσον σημειώνοντας “πρέπει να δείξουμε τα στήθη μας”.

Τη συζήτηση παρακολουθούν με μια ευγενική αμηχανία ο Τζο Μπάιντεν, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Όλαφ Σολτς.

Πηγή: thetoc.gr