Ψίθυροι και Ήχοι…19/7

solkeyΠενήντα-πενήντα πλέον οι πιθανότητες να ορθοποδήσει η κυβέρνηση. Αν δεν πιστεύετε, ρωτήστe τον High-Kallis.

Η υπόθεση μου θυμίζει πρώτες μέρες ΠΑΣΟκ το 81. Πάει ο Βερυβάκης σε μια διεθνή συνάντηση υπουργών Παιδείας.

Κάνει μια εισήγηση, τη μεταφράζει ο τσιτσερόνε και του λένε οι ευρωπαίοι: Very well! Κι εκείνος, έκπληκτος, απαντά. “Very Vakis!”

solkeyΠου να τo φαντάζονταν ο Πόρθος ο Βούτσης και ο Νταρτανιάν ο Bαρουφάκης όταν έκαναν High five στην είσοδο του μεγάρου Μαξίμου ότι θα προέκυπτε High Kallis!

Γιατί έμεινε έξω από την κυβέρνηση ο Γαβριήλ; Κάποιος τον κάρφωσε ότι είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με μια θεία του Λαφαζάνη την Παλιά Κοκκινιά!

solkeyΚακώς έκανε τον ανασχηματισμό ο Τσίπρας. Θα μπορούσε να κάνει μετεγγραφές από το εξωτερικό. Μέχρι πέντε ξένους έχουν δικαίωμα οι ομάδες!

Έτσι κι αλλιώς, ξένοι είναι μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ οι μισοί με τους άλλους μισούς.

Εκείνος ο Πολλάκης, που έγινε υπουργός δεν είναι που είχε μπει στο Mega με διαθέσεις ξεκοιλιάσματος; Για να τον δω, αν κληθεί ως υπουργός πλέον…

Θα έχουμε εκλογές τον Σεπτέμβριο; “Ναι”, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. “Ίσως” λέει η ΝΔ. “Μακάρι” λέει το Ποτάμι. “Αντε να δούμε” λέει το ΚΚΕ. “Πριτς!” λέει ο Σόιμπλε!

Θα μείνει αρχηγός στη ΝΔ ο Μεϊμαράκης; “Πολύ πιθανόν” λένε αξιόπιστε πηγές. “Δεν είμαστε καλά” λέει η Αραβαντινού. “Καθίστε καλά” λέει ο Καραμανλής!